Aku homo cun suka kawin sejenis

Aku homo cun suka kawin sejenis
Aku homo cun suka kawin sejenis

Thursday, 26 January 2012

Saman tak suka sama suka
Aku homo cun ni tak suka nak menyaman orang.  Aku cuma suka meliwat homo lain.  Tapi kalau ada perogol bontot yang merogol bontotku sedangku aku tak rela diliwat,  dia akan menjadi mangsa samanku nanti.  


 

Yalah.  Bontotku ini bukan sebarang bontot.  Bukan sesuka hati saja boleh dirogol oleh sesiapa sahaja.  Bontotku teristimewa untuk sayangku sahaja.  Cuma sayangku mempunyai hak eksklusif ke atas bontot mahalku ini.

Oleh itu,  homo cun ini dapat memahami kenapa sayangku itu tidak menyaman beberapa bekas pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang mencabarnya untuk menyaman mereka.

Apa ke halnya pulak nak saman depa tu?  Depa tu bukannya orang penting pun.  Dedahlah apa pun.  Aku homo cun ni tak kisah.  Sayangku tu pun tak kisah. 

Sebabnya nak takut apa pun?  Ramai pun yang dalam UMNGOK Pukimak skang pun ni ramai orang yang menyokong sayangku.  Jadi tak perlu nak takut apa pun atau heran. 

Contohnya si KJ yang telah disaman oleh sayangku tu.  Tu bukan saman betul pun.  Saman manje-manje je tu.  Untuk tipu orang la.

Saman RM100 juta pun tu macam lekat di celah gigi je.  Walaupun nanti saman tu lekat pun,  nanti takpelah.  Sayangku jugak yang akan bekalkan duit untuk bayar saman tu.

Sedangkan si tersepul bontot pun sayangku tak saman.  Walhal tersepul bontot tu yang melaporkan kepada pihak polis tu tentang pengliwatan yang telah dilakukan oleh sayangku terhadapnya. 

Sayangku tu tak kisah pun.   Bini sayangku pun cool je.  Bini mithali memang cenggitu la.  Tak kisah jugak.  Lantak sayangkulah nak membontoti sapa,  jangan bontoti dirinya dah la. 

Sebab dia dah puas dibontoti,  tak mau dah dibontoti lagi.  Lagipun dia dah menopos.  Jadi sayangku nak membontot siapa pun biarlah.  Bolehlah sayangku nak membontotiku bila-bila masa saja.

2 comments:

  1. xbest gile blog ni..sayangku sayangku..dah mcm babi...pegi isap kote bapak ko la..anak anjing..mak bapak ko gajah hindu!!

    ReplyDelete
  2. La betul ke cenggitu? Habih tu awat hang dok melangut kat sini? hahaha

    ReplyDelete