Aku homo cun suka kawin sejenis

Aku homo cun suka kawin sejenis
Aku homo cun suka kawin sejenis

Wednesday, 25 January 2012

Nak jadi homo mesti buat muka tak malu

 

Sayangku tu memanglah satu homo tua masih cun tak tau malu.  Dah ditangkap meliwat pun masih boleh jadi ketua pembangkang.  Tak mau letak jawatan pun.  

  
Hanya orang yang tidak ada kemaluan sepertinya itu boleh menjadi seorang ketua pembangkang dan perdana menteri yang baik.

Orang lain kalau ada skandal seks yang dihebohkan kepada umum atau pengundi,  mesti letak jawatan punya.

  
Sayangku ini memang seorang pejuang.  Hidup PKR!

Patutnya sayangku ni anjurkan satu kursus yang dinamakan "Bagaimana nak jadi muka tembok bila ditangkap dengan China Doll atau meliwat dengan jantan?".

Homo cun ni pulak sekurang-kurangnya takkan mengaku sampai mati kepada umum yang homo cun ni homo.  Kecualilah kalau undang-undang perkahwinan sejenis dah dihalalkan.


 


Dah la homo cun ni Anggota Unit Amal PAS,  mestilah kena berlakon alim bebeh.  Nanti terkantoi. 

Dalam senyap-senyap tu,  hasutlah ahli PAS lain supaya meliwat jugak.  Tak boleh meliwat jantan,  liwat bini pun jadilah.  Nanti dah syok liwat bini,  boleh beralih ke tahap lebih tinggi,  meliwat homo cun pula.

Kaset-kaset agama memang homo cun ada banyak.  Selalu dengar pun depan mak.  Ya la.  Sekurang-kurangnya terubat hati mak tengok anak jantannya ni baik bukan homo.  Berlakon baik je tu!

Jadi undang-undang lapuk yang memalukan kita semua di mata dunia ni perlu dihapuskan.  Yeah!  Kita mesti menghalalkan perbuatan liwat atau mengongkek bontot ni.

Barulah Malaysia ini akan menjadi sebuah negara Asia yang moden dan terbuka serta diiktiraf dunia.

Jom ubah Malaysia jadi sebuah negara homoseksual terkemuka di Asia.  Hidup seksualiti merdeka.  Queer without fear babeh!

1 comment:

  1. macamana pula mangsa liwat boleh seronok angkat tangan macam penyerang bolasepak selepas jaringkan gol sebaik selesai buat laporan polis!!!?????? ,orang yang tak salah,buat apa nak malu dan takut...ko tunggulah selepas PRU13 ni..segalanya pasti terbongkar!!!!kemana pemimpin2 umno nak lari ,keluar negara?? penipuan mereka selama ini pasti pengejutkan penyokong2 umno yang buta perut , buta hati dan mata ni.

    ReplyDelete