Aku homo cun suka kawin sejenis

Aku homo cun suka kawin sejenis
Aku homo cun suka kawin sejenis

Saturday, 21 January 2012

Kelab gay tempat meliwat paling seronok




Aku homo yang cun-melecun ni suka sangat pegi melepak di kelab gay bagi mencuci mata tengok-tengok homo cun yang lain.





Cakap je kelab gay mana,  semua aku dah redah demi mencari satu bontot homo yang cun jugak.  One night stand is the best babe!  No commitment!


Homo tak cun aku tak suka.  Aku ni homo cun yang memilih bukan macam sayangku tu,  semua bontot pun dia nak balun,   tak kira tua,  muda,  jantan,  betina.


Kuda pun dia boleh nak balun jugak...Takde taste langsung.  Aku ni orang yang ada taste dan jugak tasty.  heh heh heh


Korang homo lain kalau tengok aku,  mesti meleleh air liur korang!


Yang paling mengujakan ialah Blue Boy.  Blue Boy ni memang syok giler beb...









Kelab gay ni sudah dua dekad wujud di nombor 50,  Jalan Sultan Ismail.  Ramai pun homo-homo cun macam aku ni tau kewujudan gay club tu.


Peliknya gay club ni tak pernah pun diserbu pihak berkuasa.  Aku rasa la sudah semestinya sayangku itu sudah menguruskan semuanya dengan pihak berkuasa tentang kewujudan kelab homo tu.


Ni yang wat aku lagi sayang ni kat sayangku ni.  Walaupun dia dah tua,  kote dah bengkok,  tapi dia masih bertenaga untuk membontot!


Bukan macam sesetengah homo tua yang kotenya dah kecut,  kote tak boleh naik pun masih lagi nak menggatal dengan homo cun ni.


Pastikan kote korang tu boleh naik sebelum nak meliwat.  Kote lembik tak boleh meliwat.  Aku tak suka kote lembik-lembik ni,  suka keras-keras je.


Keras itu memuaskan...


28 comments:

  1. Apa kih kih kih?Aku tak suka kih kih kih.Aku suka kote keras homo secun aku je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah! kah! kah! kah! xD xD xD

      Delete
    2. awak! :D ^7^
      jom add saya dalam facebook kalo awak sudi?
      https://www.facebook.com/gayshounenaiyaoibara

      Delete
  2. kau dah macam babi baik kau isap konek kau sendiri

    ReplyDelete
  3. Aku tak boleh wat akrobatik isap konek sendiri.Isap konek sayangku tu boleh la.Kalau ko nak aku isap konek ko pun bole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nk eko isapkan aku punye boleh

      Delete
  4. Pls call 012-3403381 @ 019-6591280

    ReplyDelete
  5. 0164072852 (whatsapp,wechat,line,call,msg)

    ReplyDelete
  6. Available in Selangor area;) 016-6072672; 0111-6281262, 0112-6215693 & 0112-6146631

    ReplyDelete
  7. Available in Selangor area;) 016-6072672; 0111-6281262, 0112-6215693 & 0112-6146631

    ReplyDelete
  8. ape bodohnya korang nie...

    ReplyDelete
  9. cmne wat sex sgn boy ek.slame ni dok kongkek wife jer:-)

    ReplyDelete
  10. Elehh..aku rase aku lg cun kot..aku x mencari,tp dicari...sape nk knal bole bg number..nnt aku wasap..rugi taw..

    ReplyDelete
  11. cuba try budak bottom ni..0132032417/wechat/whatsapp..budak ni budak portdickson..perghhh..sdap siot..

    ReplyDelete
  12. buat apa hisap pelir jantan?tak romantik langsung....

    ReplyDelete
  13. jom? :)
    https://www.facebook.com/gayshounenaiyaoibara

    ReplyDelete
  14. +60 17-269 9852
    nak carik partner
    area putrajaya
    sms or call
    mungkin xdpt angkat terus sebab keadaan
    tapi try again
    saya reply nannti

    ReplyDelete
  15. jom sex aku zull tngal area melaka ni id wechat aku,zulfaizal84,ni no aku 017-8247908..aku bottom..

    ReplyDelete
  16. Sape2 ada jual ubat tidur wassap 0148969451.. siyes buyer

    ReplyDelete
  17. CALL JAT 0125021942 SG PETANI, KEDAH LAYAN PADA LELAKI SAHAJA

    ReplyDelete
  18. SEREMBAN GAY...sapa nak cari pasangan gay sex..send profile anda email /no hp..ke aloev165@gmail.com..saya akan send pada semua yang lain..jika 10 org send maka tiap sorang akan dapat 9 nama lain..mesti bagi nama or nick name,age,color,bangsa,tinggi ,berat.Bukan untuk bayar duit ...sapa nak hooker or nak charge duit ..nak cari sugar daddy ke..sila berambus tempat lain....i jadi pusat berkenalan...area Seremban...luar pun boleh kalau sudi travel sini..he he ..email saya sekarang..mungkin tak ramai sebab baru mula...so come in..

    ReplyDelete
  19. Hui huii apalah sya 15 taon ada wc ada sykpe?

    ReplyDelete
  20. call me at 0172431757, da lama xdpt batang, area shamelin

    ReplyDelete