Aku homo cun suka kawin sejenis

Aku homo cun suka kawin sejenis
Aku homo cun suka kawin sejenis

Thursday, 23 February 2012

Meliwat di atas kapal layar amat memberangsangkanSayangku memang keras kepala.  Tak cukup dengan kepalanya yang keras tu,  koneknya pun asyik keras bila tengok homo cun-melecun.Tapi sayangku tu pelik sikit sebab dengan lelaki tak cun pun dia boleh teruja bangat.  Homo cun ni pulak pemilih orangnya.  Kalau muka hensem baru teruja.

Homo cun hanya mahu koneknya dan bontotnya,  hatinya tak kisah pun.  Sebab tak payahlah nak terikat dalam hubungan yang rapat,  hubungan tak rapat lagi baik la sebab berdasarkan nafsu je.

Maka dengan sebab itulah pihak Yahudi telah pun bermurah hati menghantar dua kapal Zim Atlantic dan Zim U.S.A. yang penuh dengan pelbagai jenis homo untuk dipilih olehnya selama berapa bulan bagi memenuhi hawa nafsunya yang pelik tu.

Negro ada (seronok tu konek besar),  Cina ada (tak berapa seronok tu konek kecik),  India ada (buruk sikit konek hitam),  Turki ada,  Eropah ada,  Belanda ada,  Jepun ada,  bak kata sebut je homo bangsa apa pun,  semuanya ada.

Kalau boleh,  homo cun nak mintak jasa baik sayangku supaya berkongsila sikit bontot-bontot yang disediakan tu.  Takkan nak kedekut conquer sorang?  Homo cun pun nak join sama.

Tentunya sayangku akan dapat melampiaskan nafsunya sekaligus menghilangkan stresnya sebelum menjadi perdana menteri Malaysia yang ke 7.

Hebat betul paymaster sayangku.  Tak cukup dengan bagi dana,  bagi lagi bontot bagi memastikan kesetiaan sayangku kepada Yahudi.

Ni yang buat homo cun ni nak jugak jadi ejen Yahudi.  Banyak keistimewaan yang diberikan termasuklah boleh masuk kelab gay luar negara secara percuma je. 

Gay club hopping lagi.  I like!  Lepas tu boleh pilih je nak yang mana,  macam-macam saiz ada.  Semua gay tu ditayangkan dalam gelas kaca besar macam akuarium.

No comments:

Post a Comment